Tifozët kuqezinj u grumbulluar para Kryeministrisë duke kërkuar anulimin e vendimit për ekstradimin e Ballist Morinës drejt Serbisë.

Mediat serbe i kanë kushtuar një hapësirë të madhe vendimit të gjykatës së Dubrovnikut për të ekstraduar në Serbi Ismail Morinën.

Kurir.rs dhe Blic.rs i referohen tubimit të lajmëruar sot nga tifozët e kombëtares shqiptare duke e cilësuar atë si një formë presioni ndaj qeverisë së Republikës së Shqipërisë për të liruar Ismail Morinën.

Ato shprehen se reagimi i tifozerisë mund të nxisë autoritetet që të ndërhyjnë më shumë për t’a liruar Morinën.