Partia Demokratike Shqiptare  me programin e saj “Dëgjesa publike”  dje ishte  në rajonin e Gostivar  me ç’rast realizoj  një seri takimesh me qytetarët dhe mbështetësit e PDSH-së

Në këto takimet u dëgjuan qëndrimet e banorëve të kësaj ane,  dhe u prezantua programin dhe platforma politike të PDSH-së.

Në takimin qendror në Gostivar ishte i pranishëm edhe kryetari Thaçi, i cili potencoi se në PDSH kanë mbërritur me qindra ankesa lidhur me shkarkimet e padrejta nga puna, raste korrupsioni, ndërprerjen e energjisë elektrike si dhe ankesa për gjoba dhe tatime të majme. Ai më tej u shpreh “Ne jemi gati t’i prijmë një ndryshimi të madh.

 pdsh gv2pdsh gv3menduh gv