Ndeshja Maqedoni-Kosovë, radhë të gjata për të siguruar bileta

Ka filluar edhe zyrtarisht shitja e biletave për përballjen në mes të përfaqësueses së Maqedonisë dhe Kosovës në kuadër të play-offit të Ligës së Kombeve.

Në Arenën Kombëtare “Todor Proeski” shihen radhë të gjata të personave që përpiqen të sigurojnë bileta.

Biletat për ndeshjen janë në shitje nga 03 marsi përmes rrjetit të shitjeve të “MKTickets” dhe vendet e mëposhtme:

– Arena Kombëtare “Todor Proeski” (çdo ditë nga 10:00 deri në 18:00)

– TA Globe – Ohër

– TA Bran – Pastep

– Bar koncepti – Strumica

– Kafe Symbol – Shtip

– Literatura – Manastir

– Kiosk Korso – Të pasigurt

– Uni Son – Velesi

– Duhani Leni + – Gjevgjeli

– Libero Travel – Brakes

Biletat për ulëset jugore dhe veriore të Arenës Kombëtare “Todor Proeski” do të shiten për 5 euro dhe 6 euro. Një person mund të blejë një biletë duke paraqitur një dokument identifikimi (ID e vlefshme ose pasaportë).