Nesër protesta masive në 43 qytete, ja porosia (FOTO)

Organizatorët e iniciativës “Për Maqedoni të Bashkuar” për nesër kanë paralajmëruar protesta masive në 43 qytete të vendit, informon INA.

Sipas paralajmërimeve  të kësaj iniciative të publikuar në facebook shkruhet se në protestën që do të jetë më e zëshme dhe më masive deri tani do të marrin pjesë më shumë se 200 mijë qytetarë, që siç thuhet janë: “për Maqedoni të përbashkët dhe jo shtet binacional, duke përcjellë porosinë: jo platformës së Tiranës, jo dygjuhësisë dhe federalizimit të Maqedonisë.