Graham Telford ka fotografuar një moment të pazakontë që ka ndodhur në qiell, një sy gjigant të formuar në mes të reve.

“Nuk kam parë asgjë të tillë më parë. Këto re formuan një formë të përsosur të syrit të njeriut. Ishte fantastike. Shkova të merrja aparatin e duhur për ta fotografuar, por nuk pata kohë. Ajo u zhduk aq shpejt sa u formua, kështu që bëra vetëm disa foto me celularin tim,” – tha 46-vjeçari për The Sun.

Shumë njerëz filluan duke folur për këtë fenomen dhe supozuan se një gjë e tillë është mrekulli e zotit. Por kishte të tjerë që nuk i besojnë aspak teoritë konspirative dhe treguan se është shkaktuar nga prezenca e lagështirës dhe e ajrit të nxehtë në atmosferë.

Ngjarja ka ndodhur në Leeds, Britani e Madhe.