Paraburgim për një person i cili lidhi nipin e tij me autizëm në dru në Shkup

Paraburgim prej 30 ditësh mori personi i cili ka maltretuar nipërit në parkun e qytetit të Shkupit.

Ai gjatë ditës së djeshme ka lidhur për druri nipin e tij 10 vjeçar, i cili ka qenë me autizëm, dhe poashti ka rrahur mbesën 10 vjeçare.

Rasti ishte paraqitur nga kalimtarë të ciët kanë incizuar ngjarjen.

Personi 46 vjeçar për shkak të kësaj vepre penale është dërguar në paraburgim në burgun e Shuto Orizares.