FIFA ka publikuar ranglistën për ekipet kombëtare, ku Kosova ka pasur ndrysim të madh, duke u ngjitur në pozitën e 115-të.

Ekipi i Kosovës është ngritur në pozitën e 115-të nga pozita e 120 sa ishte dhe tani ka 1159 pikë.