arnatoret të mbushura edhe gjatë festave, qytetarët blejnë barna që të shpëtojnë nga viruset, ndërkohë që të dhënat e fundit nga enti shëndetësorë theksojnë se deri në mes të muajt dhjetor ka pasur më shumë se 4 mijë qytetarë të sëmurë me grip.

Të dhënat e fundit flasin se deri më tani më shumë se 35 mijë qytetarë në mbarë vendin flasin për infeksione në rrugët e frymëmarjes, ethe dhe temperaturë.

Ditët e para të vitit të ri klinikat infektive kanë kontrolluar 43 pacient ndërsa vetëm 1 është mbajtur për trajtim të më tutjeshëm, thonë nga ministria e shëndetësisë derisa në klinikën për fëmijë janë kontrolluar mbi 100./zhurnal.mk