Të pish ujë me limon e veçanërisht në mëngjes është e mrekullueshme për shëndetin tonë.

Nëse konsumoni ujë të ngrohtë me limon në stomak të zbrazët do të keni shumë benefite shëndetësore.

Kjo pije do të ju ndihmojë në pastrimin e trupit dhe largimin e toksinave.

Lëngu i limonit ka shumë proteia, flavanoide, antioksidantë dhe vitaminë B dhe C, gjithashtu ndihmon në forcimin e sistemit imunitar dhe ju ndihmon në luftimin e infeksioneve.

Më poshtë janë disa nga përfitimet e kësaj pije:

Humbje peshe

Sistem imunitar më të fortë

Luftimin e ftohjeve dhe gripërave

Largimin e akneve

Kapsllëkun

Gurët në veshka dhe fshikëzën e tëmthit

Dhimbjet e muskujve

Inflamacioni

Kolitis

Thonjë më të mirë