Një detal interesant në eventet e Lëvizjes BESA dhe asaj të Aleancës për Shqiptarët kishte rënë në sy edhe shishet e ujit mbi tavolinat e tyre, informon INA.Aleanca për Shqiptarët dhe kryetari i saj Ziadin Sela duket në konferencën për shtyp duket me ujin nga Shqipëria “Tepelena” ndërsa në zyrën e kryetarit të Lëvizjes BESA,Bilall Kasami, ne tavolinën ku i pret miqtë e tijë bie sy uji “Izvorska” dhe “Ladna”.  Për brendin e parë të ujit përfaqësues në Maqedoni është një biznes shqiptar nga Tetova që solli këtë produkt nga Shqipëria, ndërsa brendin e dytë bëhet fjalë për biznes të pronarit të “Sitel” dhe njerit nga bashkëpunëtorët më të ngushte te Gruevskit Ljubisllav Ivanovski -Xingo.  Por sidoqoftë dyja partitë kanë me më shumë interes hyrjen ose jo në Qeveri. (INA)