Seanca e sotme për rastin “Alfa” në Gjykatën Supreme është shtyrë për 25 dhjetor, shkruan TV21. Seanca u shty me arsyetimin se trupi gjykues nuk ishte i plotë, respektivisht mungoi gjykatësja Anita Boshkovska dhe prokurori Boban Lazarevski.