Si humbi Clinton?

Hillary Clinton nuk mund të mbështetej në koalicionin me Obaman. Dhe kjo zë një vend të rëndësishëm në punën që nuk e bëri ajo, shkruan CNN.

Afrikano-amerikanët, latinët dhe votuesit e rinj dështuan në përkrahjen në numër Clinton për Shtëpinë e Bardhë.

Clinton pranoi garën para orës 2 të mëngjesit. Para se të mbyllej fushata ajo kishte vetëbesim në fitore. Në fund, sidoqoftë, ajo humbi edhe në disa shtete në të cilat mendonte që ishin të sigurta që do votonin për të siç ishte Wisconsin.