Sot vendoset për çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme do të vendos për çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme.

Javën e kaluar me vendim të KRRE-së çmimi i benzinës Euro Super BS 98 nuk u ndryshua, ndërsa çmimet e Euro Dizeli dhe Euro Super 95 për shënuan uëje për 0,50denar.