VMRO: Boki dy muaj në paraburgim, nuk është marrë në pyetje

Kanë kaluar dy muaj që kur Boki 13 është në paraburgim, dhe nuk është marrë në pyetje, kanë reaguar nga VMRO-DPMNE përmes një kumtese duke pyetur çfarë është ajo që e di Boki 13, dhe pse kanë frikë prokurorja Vilma Ruskovska dhe kryeministri Zoran Zaev.