Dyqanet turke hapen gjatë natës që qentë endacakë të ngrohen [foto]

Një rikujtim se në kohë krizash, ende ka njerëz zemërmirë që bëjnë gjëra të këndshme. Në mbarë Evropën, kushtet e tmerrshme atmosferike po e rrezikojnë...

Ecën mes dy maleve nëpër litar(Video)

Spencer Seabrooke ka thyer një rekord të ri botëror. Ai përfundoi me sukses ecjen e tij në litarin e lëvizshëm, duke thyer rekordin paraprak...

Kjo 12 vjeçare është më inteligjente se Albert Einstein

Emri i saj është Nicole Barr dhe ka një konfirmim zyrtar se është më inteligjente se gjenitë më të mëdhenj – Albert Einstein dhe...

Viçi i lindur me tipare njeriu (Video)

Një video shokuese që është shfaqur të  premten tregon një viç lope të lindur me tipare të ngjashme me njerëzit. Viçi që ka lindur në...

Përse klikojmë dhe lexojmë lajme të tmerrshme

Eshtë e nevojshme nga pikëpamja evolucionare Truri ynë është i programuar për të identifikuar kërcënimet. Titujt negativë u bien këmbanave të alarmit në amigdalën tonë,...

Libri i urryer amerikan që frymëzoi Hitlerin

Ai mund të jetë trakti më i rrezikshëm shkencor i shkruar ndonjëherë. Dhe ajo që pasoi botimin e librit që Führeri e quajti ‘Bibla...

Restaurohet piramida tre mijë vjeçare në Kazakistan

Arkeologët e Kazakistanit kanë përfunduar fazën e parë të restaurimit dhe hapën për vizitorët piramidën e cila u zbulua vitin e kaluar në Karagandë...

Kur planetët duken me sy të lirë

KUR PLANETËT DUKEN ME SY TË LIRË! Dy planetët më të shndritshme në sistemin diellor Jupiteri dhe Venusi kanë dhuruar një shfaqe mahnitëse, teksa janë...

Figura e parë që ju tërheq vëmendjen tregon një tipar të fshehtë të karakterit...

Me të vështruar këtë foto ju do të dalloni në mënyrë të qartë një imazh e ndoshta pak sekonda më vonë një imazh të...

A e dini kush ishte përmbajtja e mesazhit të parë të dërguar me celular?

Teknologjia avancon me hapa të shpejtë dhe sa hap e mbyll sytë, përballemi me risi që ndoshta edhe nuk do të na shkonte mendja....

Postimet e fundit