Nga një trafostacion i EVN-së janë marrë elemente të bakrit në vlerë prej rreth...

Vjedhje e rëndë në një trafostacion me peshë rreth 700 kilogramë, që ishte vendosur në atarin e fshatit të Gostivarit Duf kanë kryer persona...

‘Pagat e ulëta shkaktojnë migrimin e mjekëve të Maqedonisë’

Punonjësit e shëndetësisë në Ballkanin Perëndimor, për shkak të mangësive në sektorin e shëndetësisë dhe pagave të ulëta, janë duke i braktisur vendet e...

“Ta mbrojmë shoqërinë civile”, aksion i 122 organizatave joqeveritare të Maqedonisë

Aksioni “ta mbrojmë shoqërinë civile”, e përkrahur nga 122 organizata dhe lëvizje joqeveritare në Maqedoni, sot do të paraqiten në konferencë të përbashkët për...

“25 Maji”, Prokuroria s’jep detaje për hetimin

Mbetet pezull çështja e hetimeve nga ana e Prokurorisë Publike për rastin e keqtrajtimit të 13 vjeçares në Qendrën e kujdesit “25 Maji”. Nga ky...

Skandali i KSHZ-së test i rëndësishëm, a do ta kalojë me sukses Qeveria e...

Skandali i nëntë rrogave i njoftuar nga ambasadori i SHBA-së, Xhes Bejli, para të cila publiku kërkoi që të kthehen pas, por të cilat...

A KA NËNSHKRIME “PLATFORMA E PËRBASHKËT”? BDI THOTË PO, LËVIZJA BESA JO

Asnjëra prej partive nënshkruese të “Platformës së Përbashkët” ende nuk ka publikuar dokumentin origjinal me nënshkrimet e të gjithë liderëve të partive politike shqiptare. Nga...

Ermira Mehmeti flet para deputetëve në Shqipëri, për skandalin e përgjimit (VIDEO)

Deputetja e BDI-së , Ermira Mehmeti përherë të parë publikisht flet në lidhje me përgjimet në Maqedoni ku ajo u bë objekt sulmi. Duke...

Adnan Neziri : Këto janë pesë premtimet e mia për banorët e Tetovës

Adnan Neziri, kandidat i Aleancës për shqiptarët për kreun e Komunës së Tetovës në zgjedhjet lokale që do të mbahen me 15 tetor të...

Sonte, debat i nxehtë në emisionin “Rruga e drejtë”(Video)

Sonte në Televizionin Alsat-M, do të emitohet emisioni i rregullt debativ “Rruga e drejtë”, ku mysafir do të jenë sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes...

Musa Xhaferri ja çka thotë për formimin e Qeverisë së re

Qëllimi i BDI-së është që të formohet qeveria, e nëse këtu do ketë sukses do tregojnë ditët në vazhdim, kështu ka deklaruar në një...

Postimet e fundit