Dy të dënuar arratisen nga grilat!

Dy të burgosur kanë ikur nga Burgu i Lipjanit, ndërsa për këtë janë suspenduar dy zyrtarë të burgut.

Këtë e ka konfirmuar për “kallxo” edhe Nehat Thaçi, drejtor i burgjeve të Kosovës.

“Dy të mitur kanë ikur sot në mëngjes nga burgu i Lipjanit dhe për këtë janë suspenduar dy zyrtarë. Pas pak lëshojmë komunikatë dhe e sqarojmë rastin”, ka thënë Thaçi.

SHPËRNDAJE