10 fakte që duhet të dini për biondet

Marilyn Monroe mund të jetë portreti më i shquar i një femre bionde, por kjo nuk është sigurisht arsyeja e vetme pse ne e duam këtë ngjyrë flokësh.

Për ju, kemi mbledhur 10 fakte interesante në lidhje me biondet që mbase nuk i keni dëgjuar më herët:

  1. Biondet natyrale janë shumë të rralla, në Amerikë 1 në 20 femra janë bionde natyrale.
  2. Flokët bionde vinë nga një mutacion shumë i vogël gjenetik.
  3. Biondet nuk janë bionde përgjithmonë.
  4. Nëse keni flokët bionde nuk do të thotë të keni sy të kaltër.
  5. Meshkujt biond dhe ata me sy të kaltër, i pëlqejnë më shumë femrat bionde.
  6. Biondet jo vetëm që argëtohen më shumë, por kanë edhe më shumë flokë.
  7. Meshkujt e sjellshëm preferojnë më shumë biondet.
  8. Biondet kanë ngecje në tërheqjen e meshkujve.
  9. Ato nuk janë “të marra”, ato vetëm aktrojnë si të tilla.
  10. Biondet janë gjithmonë më të durueshme, dhe qeshin në fund.