E keni ditur se nëse përdorni emër të rrejshëm në internet do të dënoheni deri në 20 vite burg?

Kjo është e vërtetë. Mirëpo, jo vetëm këtë veprim ilegal shumica e njerëzve janë duke e bërë momentalisht në internet.

Shikojeni videon e mëposhtme dhe mësoni se çfarë po bëni gabim. /Lajmi.net