Aeroporti i Ohrit është jashtë funksionit prej ditësh për shkak të reshjeve të borës. dhe si alternativë për udhëtimet përdoret ai i Shkupit.

Të paktën 700 udhëtarë që gjatë këtyre ditëve duhej të fluturonin drejt Cyrihut dhe Baselit janë dërguar me autobusë në aeroportin e Shkupit.