Një askident që ka ndodhur sot padite në Bërvenicë të Tetovës, ka mbetur të plagosur rëndë dy persona.

Nga përplasja e dy makinave që ka ndodhur sot pasdite në rrugën rajonale Tetovë – Bërvenicë, me plagë të rënda e pësojnë dy persona.

Të plagosur janë transferuar në Spitalin e Tetovës ku edhe po mbahen për trajtim të mëtejshëm.

Ekipet e policisë kanë dalë në vendngjarje dhe po hetojnë shkaqet dhe gjithçka që lidhet me aksidentin.