Këtë pasdite në qendër të Shkupit një autobus i një kompania private ka shpërthyer në zjarr.

Nga policia e Shkupit thoinë se shoferi në kohë ka intervenuar, dhe më pas ka intervenuar edhe ekipi i zjarrfikësve, përcjell FOL.

Për fat të mirë askush nuk u plagos në këtë incident.

Shkaku i zjarrit nuk dihet ende.