Në mbledhjen e Kryesisë qendrore të Aleancës për Shqiptarët, u zgjodh shtabi i përgjithshëm zgjedhorë për zgjedhjet lokale 2017.

Kryetar i Shtabit zgjedhor u zgjodh prof Elmi Aziri, nënkryetar i Aleancës për Shqiptarët si dhe zv Ministër për punë dhe politikë Sociale. Anëtarë tjerë të shtabit të përgjithshëm u zgjodhën Sekretari i Gjeneral i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari, dy nënkryetarët e Aleancës për Shqiptarët Agon Ferati, Remzi Mehmeti si dhe Bujare Abazi anëtare e Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, njofton kjo parti.