Deputeti i PDSH-së,Gazmend Aliu në debatin “Click Plus” nuk ka përjashtuar mundësinë që partia e tyre të braktisë bisedimet për tejkalimin e krizës. Kjo sipas tij, do të ndodhë në rast se nuk respektohen propozimet e tyre dhe arrihen marrëveshje për pikat e Përzhinës, prapa shpinës së PDSH që është nënshkruese.

https://youtu.be/JBkVo195MI0?t=3