Ambasada amerikane në Prishtinë, përmes një videoje të publikuar në faqen e saj zyrtare në Facebook, ka uruar shtetin e Kosovës në 8 vjetorin e pavarësisë

Në video janë paraqitur punonjës të kësaj ambasade, amerikanë e shqiptarë, dhe në fund përmbyllet me një porosi nga vetë Ambasadori Greg Delawie i cili thotë: