Edhe pse ndihmat në  Hasanbeg nuk mungojnë, por megjithatë qytetatarët ankohen për shpërndarje jo të drejtë të tyre. Disa banorë thonë se shkolla 25  maji nuk duhet të jetë pikë e vetme e shpërndarrjes së ndihmave pasi është keqpërdorë nga disa  aktivist  të BDI-së. Një qytetarë i Hasanbegut para kamerave të fol,mk tha se:” Të gjithë ata që sjellin ndihma,  ti sjellin këtu në katund  dhe mos i dërgojn nëpër komuna “

 

 

Institucionet e shtetit s’na kanë ndihmuar asgjë. Vetëm firmat private shqiptare nga Tetova, Gostivari, Dibrës, prej shtetit asgjë, veç teposht po na çojnë. Për këtë i falenderojmë shumë firmat private, falenderojmë edhe diasporën. Ata kanë ardhur vetëm ti vjedhin paret nga shtabi emergjencës që kanë pru diaspora, Turqia, Zvicra, Amerika, Gjermania. I pari ka ardh Izet Mexhiti për me i vjedh paret. Krejt hajdutët çka janë kanë ardh këtu për me i vjedh paret.

© fol.mk