Pëgjigje shkrimit dedikuar Shipkovicasve me rastin e ardhjes se Muhamet Zeqirit në Shipkovicë.

Faleminderit Po të tillë jemi si gjithmonë: Shqiptarë në shpirtë e hije:punëtorë,mikpritës,bujarë,fisnik,intelektual,të durueshëm dhe të URTË. Gjuhën ,flamurin dhe Skënderbeun i kemi thellë të ngulitur në shpirtë,në zemër në ADN.Dhe në shekuj nuk na i ka marë askush.

-Autori është banor i Shipkovicës