Në këtë emision, përmes përfaqësuesve të të gjitha partive dhe analistëve shqiptarë dhe maqedonas, do ta mësoni se kush do t’i fitojë zgjedhjet e 11 dhjetorit. Në këtë dokumentar jepet një historik i shkurt i historisë politike të Maqedonisë.

Klikoni në videon e mëposhtme për të mësuar më shumë.

Emisioni Zona Express, me autor Leonard Kerqukin, llogaritet të jetë emisioni më i shikuar shqiptar i këtij zhanri; si në bazë të matjeve televizive ashtu edhe në rrjetet sociale.

Dokumentarët janë prodhim i Gazetës Express për RTV Dukagjin