“BDI po keqperdorë arsimtarët gjatë kampanjës zgjedhore duke i detytuar ditën e Shtunë (ditë jo pune për ta) të dalin në “përkrahje” të tubimeve të kësaj partie.
BDI është e vetëdijshme se nuk ka përkrahje të qytetarëve, dhe si pasojë e kësaj detyron arsimtarët, duke i nënçmuar dhe pa vullnetin e tyre, të dalin në mbrëmje ta dëgjojnë Ali Ahmetin.

Është skandaloze edhe fakti se Kryetari i Shtabit te BDI-se ne Komunen e Zhelines eshtë Drejtor i shkollës. Kjo nuk ndodhë askund në botë. Thjesht, okupim i shkollës dhe i arsimtarëve. Okupim i arsimit shqip dhe detyrim ndaj arsimtarëve si robër lufte”, – shkruan një lexues i joni./transmeton almakos.com
zhel2

 

zheline

zhelne