Reperi i njohur Big Basta tash e disa vite është në një lidhje me këngëtaren e njohur Vesa Luma, gjë të cilën çifti e kurorëzuan edhe me martesë.

E kohë më parë ata u bekuan edhe me një djalë i cili duket se i’a ka mbushur edhe çdo zbrazëtirë në jetën e tyre.

Në një fotografi të publikuar sot nga artisti shihet qartë edhe ngjashmëria e madhe mes tij dhe birit Lianit.

Natyrisht në këtë rast vie në shprehje thënja “Bëmë baba të të ngjaj” e kjo gjë ndoshta mund të mos i pëlqejë shumë Vesës e cila mund edhe të ndihet xheloze.

15226434_10208799502757306_942849830_n