Elsamedi dhe Ambra janë çifti i katërt që hujnë këtë mbrëmje në shtëpinë e Big Brother.

Elsamedi është në Malësia e Madhe dhe merret me projekte muzikore. Ndërsa Ambra është nga Shkodra, 19 vjeçare dhe i është kushtuar modelingut.
Ata janë të lidhur prej disa kohësh dhe premtojnë se si ta nuk ka parë më parë në Big Brother.