Kandidatja demokrate për president të SHBA-së, Hillary Clinton dhe bashkëshorti i saj, ish-presidenti amerikan, Bill Clinton, kanë fituar së bashku më shumë se 10 milionë dollarë vitin e kaluar, por kanë paguar rreth 43 për qind të të ardhurave të tyre në taksa, njoftoi sot fushata e presidenciale e Hillary Clinton.

Më shumë se gjysma e të ardhurave të tyre erdhi nga fjalimet e Bill Clintonit gjatë vitit të kaluar, por një pjesë e mirë erdhi edhe nga një marrëveshje për librin e Hillary Clintonit, shkruan rel.

Raporti për pagesën e taksave për vitin 2015 tregon se Clintonët kanë dhënë donacion rreth 10 për qind të të ardhurave të tyre për bamirësi.