Skuadra e Chelseas dhe Man City do të takohen mes veti për finale e madhe të Ligës së Kampionëve.

Kjo finale do të zhvillohet me 29 maj nga Turqia në Portugali.

Por, kjo finale do të jetë edhe me tifozë, ku do të jenë afërsisht 12 tifozë të pranishëm.

Kështu, Chelsea po bën përpjekje që sa më parë të rregullohen me bileta dhe vendin për tifozët e tyre.