Dalin në ankand “brekët” e Eva Braun, gruas së Hitlerit

 

Të brendshmet e të dashurës së diktatorit fashist Adolf Hitler dhe njëherësh gruaja e tij për 40 orët e fundit, Eva Braun (1945) do dalin në ankand në Londër me çmimin fillestar prej 500 euro në Londër të Britanisë, shkruan bild.de.

Vlen të theksohet se të brendshmet janë në gjendje të mirë dhe koleksionisti thekson se ata janë gjetur nga një ushtar amerikan në bunkerin famëkeq të Berlinit, ku fshihej klika fashiste në gërhamat e fundit të saj.