Rreth 28,000 mbështetës të Portos u mblodhën në stadiumin “Dragao” për të marrë pjesë në seancën e parë stërvitore të vitit më 1 janar 2017.

Stadiumi ka 50.000 ulëse dhe është mbushur rreth gjysma kapacitetit nga tifozët, sepse trajnimi ishte e hapur.

Mbështetësit e Portës nuk humbasin një shans për të përgatitur skuadrën, duke dhënë mesazhin e qartë se ata do të jenë një nxitje e fortë gjatë vitit 2017. 

)