Tupac Amaru Shakur për shumë kë është reperi më i madh i të gjitha kohërave, edhe pse vdiq në moshë të re.

 

Gjatë kohës që ishte në burg 2Pac kishte shkruar një letër me përmbajtje seksuale që ja kishte dedikuar një femre.

Letrën e kishte shkruar gjatë kohës sa ishte në burg në vitin 1995, ku sipas reperit ishte përgjigje për një “letër pasionante” që një femër i kishte dërguar.

Gjithsesi letra do të dal në shitje këto ditë dhe pritet që të shitet për së paku 25 mijë dollarë. /Telegrafi/