Del “përgjimi” i Zaevit me Greta Thunberg nga manipuluesit ukrainas

Kryeministri rus “Wuvan dhe Lexus” sot ka publikuar një bisedë midis ish-kryeministrit Zoran Zaev dhe “aktivistit për ndryshimin e klimës Greta Tunberg dhe babait të saj”.

Zaev gjatë bisedës sulmon presidentin francez Emmanuel Macron, të cilin ai pajtohet me mendimin e “Greta së rrejshme” se ai është një njeri i tmerrshëm.

Ish-kryeministri i premtoi gjithashtu “Gretas së rejshme” se ai do të mbyllte aeroportet për shkak të mendimit të saj se kjo do të ndalonte ndotjen e ajrit, ndërsa në bisedë kyçet edhe “babai” i Gretës me të cilin Zaev flet për pirjen e mariuhanës.