Vazhdojnë vrasjet dhe torturat kundër Muslimanëve të Arakanit (Burma) kurse OKB-ja, në mbledhjen e tyre nën dyer të mbyllura, shprehë vetëm “shqetësime” rreth situatës që po mbizotëron në këtë vend.

Video nga më të ndryshme, vrasje brutale që tejkalojnë çdo kufi po ndodhin mbi popullatën civile në Arakan.

Në rrjetet social është shpërndarë kjo video e cila po bën bujë të madhe, ku muslimanët po vriten në “varrin” e hapur dhe më pas po digjen.