Shumë vajza e pëlqejnë për shkak të dukjes, madje edhe për stilin që mbanë.

Flasim për  këngëtaren Dhurata Dora e cila po zhgënjen fansat e saj.

Tani e bukur dhe me stil, por jo gjithmonë ishte e tillë, ajo si duket e vizitoi kirurgun e këtë e kuptojmë në fotografit nga arkiva e saj, shkruan IndeksOnline.

Ndryshimet në fytyrën e këngëtares janë të shumta, e kjo e konfirmon dyshimin rreth operacioneve plastike të saj.