Instagram ka lansuar mundësinë e re të quajtur “Shop Now”. Me anë të kësaj mundësie lejohet që të bleni produkte direkt nga Instagrami.

“Shop Now” iu fut në faqen e kompanisë që iu dëshironi të bleni dhe më pas mund të finalizoni blerjen. 

Shërbimi është i gatshëm aktualisht në Amerikë ndërsa së shpejti do të jetë edhe në Evropë.