10 mijë familje po mbrojnë jetesën e tyre të ndershme dhe të ligjshme, tregojini publikut Biznes interesi i kujt i pistë fshihet pas aktiviteteve tuaja? Kështu thuhet në përgjigjen me shkrim të shoqatës “Dua të punoj”, e punonjësve në sektorin e organizimit të lojërave të fatit, deri te Lëvizjes Antibixhoz.

Në reagim thuhet se me qëndrimet e tyre të paargumentuara, fyerjet dhe informacionet e sajuara, dëmtojnë reputacionin ndërkombëtar të shtetit dhe hyjnë në konflikt me ambasadorët e BE-së. E përsërisim edhe një herë, përderisa ata paraqiten në mënyrë të rreme si aktivistë të pretenduar jofitimprurës dhe nuk japin përgjigje konkrete për pyetje shumë specifike, për ne, në vend të lëvizjes “Antibixhoz”, ata do të jenë grup që mbron të bixhozin ilegal– thuhet në reagimin e tyre.