Argjentina Ramosaj kohëve të fundit është përqëndruan komplet tek familja e saj.

Argjentinën jemi mësuar ta shohim si vajzë shumë të përkushtuar në punët që i merr përsipër, prandaj po ia del të jetë edhe nënë e mrekullueshme.

Këngëtarja e shumë hiteve, është aktive në rrjete sociale ku edhe poston foto bashkë me djalin dhe bashkëshortin Dugin.

Kjo është fotoja e fundit që ajo e ka postuar në Instagram, e cila tregon se sa dashuri ndjen ajo për ‘djemtë’ e saj.

argj