Ministria për Punë dhe Politikë Sociale, duke u bazuar në ligjin për festa, e shpall 7 janarin ditë jopune në Maqedoni.

 

Bëhet fjalë për ditën e shtunë kur edhe bie Buzmi ortodoks.

E njejta ditë do të festohet më 9 janar, që do të jetë ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë./Telegrafi/