Në mediet shqiptare është publikuar një lajm, ku thuhet se Era është bërë pjesë e Iluminatit.

Kjo se, ajo në Instagram ka hedhur një foto ku shihet se është një vajzë që ngjanë me Erën dhe që ka bërë gjeste që përkojnë me simbolet e Iluminatit.

Por, në fakt, ajo nuk është Era. Është fotoja e këngëtares Katy Perry, të cilën Era e ka ripostuar duke ia lënë edhe një shkrim.

Thjesht një lajm i pahulumtuar mirë!

screenshot_2