Gazetari Marin Mema sjell një dokumentar tjetër për jetën e heroit kombëtar shqiptar, Gjergj Kastriotit – Skënderbeut.

A kishte Skënderbeu një kala të fshehtë? Pse u quajt e tillë, si u përdor dhe ku ndodhet?

Shikojeni videon e mëposhtme, për të mësuar detaje të panjohura për strategun e madh që fitoi shumicën e betejave kundër perandorisë më të madhe të kohës – otomanëve!