Në një video të publikuar në YouTube shihet përpjekja dramatike për ulje e aeroplanit në pistën e aeroportit “Vaclav Havel” në Pragë.

Aeroplani u përpoq të ulej në kryeqytetin e Republikës Çeke, por era e forta e hodhën atw herë në të majtë, e herë në të djathtë, si të ishte një lodër,  e jo një përbindësh Boeing 737-430.

Videoja e tmerrshme tregon se avioni pothuajse preku pistën, po ashtu shihet qartë se piloti nuk ishte i sigurte për ulje dhe vendosi menjëherë të ngrihet edhe një herë për të provuar edhe një herë.

airport-praha-2

Erërat e fuqishme përsëri edhe në përpjekjen e dytë destabilizuan aeroplanin, por nuk ishte aq dramatike sa ajo e mëparshmja.

Për më shumë shiko videon