Feronit Shabani – Fero tashmë është bërë një praktikues i fesë islame.

Rap-artisti nga Gjilani vetëm pak ditë më parë njoftoi largimin e tij nga muzika për t’iu përkushtuar fesë islame dhe familjes.

Ai po ashtu u bëri thirrje të gjithëve që të mos i dëgjojnë më këngët e tij dhe se është penduar për çdo tekst që ka shkruar.