Duket e çuditshme, por nata mes 13 dhe 14 korrikut ka qenë e vështirë për banorët e komunës së Livinjos në Lombardi (Itali).

Reshjet e borës kanë shkaktuar edhe probleme në qarkullimin e automjeteve.

Livinjo është një komunë të veri të Itali dhe ndodhet në lartësi prej 1800 metër mbi nivelin e detit. Ajo ndodhet në kufirin italo-zviceran, në zonën e Alpeve.

IMG_20160714_131900