Këto janë pamjet  që kanë  vërshuar botën pas sulmit terrorist në Aeroportin e Stambollit, ku shihet një burrë me një vajzë të përgjakur në duar. Në prapavijë shihet taksija, dhe shumë auto-taksi të tjerë që kanë transportuar të plagosurit. Deri tani raportohet për mbi 30 të vrarë dhe mbi 60 të plagosur.

ter stamboll