Magazina Austriake Puls 4 organizon njw garë tepër interesante. Në kushte ekstreme, gjatë manovrave ekstreme me aeroplan, kandidatët duhet të këndojne himnin e shtetit Austriak pa gabime. Kandidati i cili do të këndoj rrjedhshëm dhe me vokal të pranueshëm, do të shpallet fitues dhe do të shpërblehet me një javë pushim për 4 persona në shtetin e Francës. Mirëpo kjo nuk është e tëra, fituesi do të shpallet mbi bazën e pëlqimeve që do të meren në rrejtin social Fejsbuk. Duhet potencuar se në këtë garrë ka qenë pjesëmarrëse edhe një Shqiptare me banim të përhershëm në Austri e cila e ka humbur raundin e parë nga kundërkandidatja Sërbe. Tani në raundin e fundit ndeshet një Austriake kundrejt Sërbes. Të përkrahim kandidaten Austriake, Vitoria që të shpallet fituese e këtij kompeticioni. E tëra që duhet të bëni është të klikoni te linku i mëposhtëm dhe të bëni LIKE Videon..

Viktoria Hörfurter gibt alles, um eine Reise nach Frankreich zu gewinnen 🙂 Ihr könnt bis Freitag, 24.06.2016 um 12:00 für sie voten, unsere Seite liken und das Video teilen!++++++Insgesamt posten wir bis zum 27.06.2016 jeden Tag um 20:40 ein Video, für das ihr bis zum übernächsten Tag um 12:00 voten könnt. Das Video mit den meisten Likes gewinnt die Reise nach Frankreich :)++++++

Gepostet von ILIKE – Das PULS 4 Magazin am Mittwoch, 22. Juni 2016